BLUE DIAMOND CATERING
Munkahelyi vendéglátás PDF Nyomtat Email

 

ÜDVÖZÖLJÜK A BLUE DIAMOND CATERING HONLAPJÁN!

 

Az étkeztetés fontos dolog. Elsősorban a fogyasztó számára nagyon fontos, hogy megbízható, kiszámíthatóan magas minőségű és étrendben változatos szolgáltatást kapjon.

Számunkra is nagyon fontos,hogy több mint 20 éves étkeztetési tapasztalatunkkal segíthessük kedves partnereinket.

Maga a tapasztalat önmagában nem lenne elég, ezért alkalmazzuk az anyacégünk által kifejlesztett intelligens menedzsment megoldásokat (Visible Leadership, FCC®, FSE®)

Amikor  FCC ® rendszerünket bevezettük és teszteltük, minket is kellemes meglepetésként értek azok a pozitív eredmények, vevői visszajelzések, melyeket az első tesztek alapján a rendszer a bevezetéskor produkált. Így kiváló szakemberekkel, kiváló éttermi szolgáltatást nyújtva,kiváló étkeztetési eredményeket érünk el és vendégeink jóllaknak, felfrissülnek és kikapcsolódnak éttermeinkben.

 


Közép vállalkozásként kifejezetten büszkék vagyunk arra, hogy cégünk szakmailag követendő példa a nagy és ezért a kihívásokra lassabban reagáló nagy versenytársak előtt.

 

Honlapunkon jó böngészést kívánok, és egy Paul Gauguin idézettel búcsúzom: "A főzés könnyű fejet,nyitott lelket és meleg szívet kíván."

 

Göblyös Zsolt
Kereskedelmi Igazgató
Blue Diamond Hungary Kft. 
 
 
Copyright © 2023 BLUE DIAMOND CATERING. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licensz alá tartozó szabad szoftver.
WEBFocus Stúdió

Bejelentkezés